VeldhuizenKoot. Makelaar in Utrecht en omgeving. Klantbeoordelingen van VeldhuizenKoot Makelaars in Utrecht.

Klantbeoordelingen

Deel uw mening over onze dienstverlening met ons via ons evaluatieformulier.


Dhr. Hartman

Ko Koot heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Ko is deskundig, flexibel, betrouwbaar en zeer professioneel.


Mevr. Gerssen – Van der Pol

Het was een fijne samenwerking met Ko in de aanloop en tijdens de verkoop van het huis. Wij werden direct op de hoogte gehouden van afspraken en naderhand over de kijkers die geweest waren. Zij regelde dat er een uitstekende fotograaf van ZIEN! het huis kwam fotograferen. Na anderhalve week was onze woning al verkocht! Wij waren zeer tevreden over het hele verloop dat door Veldhuizenkoot is geregeld!


Een funda gebruiker

We wisten bij voorbaat eigenlijk al dat ons huis snel verkocht zou worden dus we zochten een eerlijke en ervaren makelaar die ons kon helpen met de verkoop. Robert kwam al direct met een heel redelijk aanbod, veel transparanter dan de andere makelaars die we hadden gesproken. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden, was open in zijn feedback en de verkoop verliep eigenlijk zoals hij voorspelt had. Erg tevreden!


Een funda gebruiker

Veldhuizenkoot kent de markt in de Meern, Leidsche Rijn en Vleuten e.o. hel goed. Ze staan altijd klaar voor advies. De communicatie met Veldhuizenkoot is erg goed. Niet alleen mondeling maar ook schriftelijk!


Een funda gebruiker

Goede en duidelijke begeleiding van onze makelaar Ko Koot, komt afspraken altijd netjes na en wij werden altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de verkoop van ons appartement! Een aanrader!


Dhr. Ekelschot

Ko Koot staat altijd voor je klaar. Je kunt hem altijd bereiken via app, mail of gewoon per telefoon. Ik had heel wat vragen als het gaat om verkopen van mijn huis. Ik kocht in dezelfde tijd namelijk een andere woning en wilde wel dat dit allemaal goed ging. Ko was er altijd voor me.


Een funda gebruiker

Robert is reliable and takes ownership of the selling cycle. He shows interest in customers and is able to develop a relationship very quickly. During the selling cycle Robert kept us informed of every development via WhatsApp, texting and convential phone calls. If your looking for a friendly, professional, effective estate agent who charges a realistic price then Robert Veldhuizen is your man.


Een funda gebruiker

Vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij Ko. We hebben hem ervaren als een zeer vriendelijke, deskundige en betrouwbare makelaar. No-nonsense en hij weet zijn kennis op een heldere manier te delen. De gehele verkoop-procedure is op een vlotte en soepele manier verlopen en we zouden hem dan ook zeker aanbevelen.


Een funda gebruiker

Zeer vriendelijk en betrokken. Een makelaar die je kunt vertrouwen. Staat voor je klaar wanneer het nodig is, en gaat met respect om met je huis.


Een funda gebruiker

Goede kennis van de markt; bijzonder goed in inschatten juiste verkoopprijs en -strategie. Fijne begeleiding.


Mevr. Beste Anneke

de adviezen voor het verkoop klaarmaken van mijn appartement werkten uitstekend. met de nodige veranderingen in het interieur zoals lichtval en spullen verwijderen dan lijkt het minder klein. hield ons netjes op de hoogte van de vorderingen en een goede verkoopprijs.


Dhr. Bek

Bekwame en eerlijke makelaar. Ontzorgend en adviserend. Heldere en vlotte communicatie. Meedenkend zonder poespas.


Een funda gebruiker

Erg blij met de gekozen strategie en de adviezen! Hoewel het nu snel gaat met verkopen, moet je ook maar op t juiste moment handelen. Zeer tevreden!


Dhr. Potters

Zeer ervaren makelaar met veel vakkennis, die de markt zeer goed kent. Prettig persoon, die veel moeite voor je doet en altijd bereikbaar is.


Een funda gebruiker

Afspraken zijn altijd duidelijk en transparant nagekomen. Goede marktkennis, deskundigheid, service en begeleiding. VeldhuizenKoot makelaars hebben ons appartement in deze tijd toch goed weten te verkopen.


Een funda gebruiker

Erg prettige makelaar. Klein team met veel kennis van de lokale (Utrechtse) markt. Van taxatie tot verkoop werden we continu op professionele manier begeleid en geholpen. Veel aandacht voor de ‘details’, op een prettige manier. Een aanrader!


Een funda gebruiker

Mede door deskundigheid, goede communicatie en fijne samenwerking hebben wij ons huis goed verkocht!


Een funda gebruiker

Ko koot heeft mij uitstekend geholpen met de verkoop van mij woning.Hij heeft alles van a tot z geregeld en daar ben ik heel tevreden over. Ik zou VeldhuizenKoot Makelaars zeker bij familie en vrienden aanraden.


Een funda gebruiker

Goede makelaar. Alert, snel, zorgvuldig, betrokken. Reageert meteen op alles, telefonisch altijd bereikbaar. Veel feeling met bestaande markt en regelgeving. Vriendelijk, niets is hem teveel. Betrouwbaar met een heldere eigen mening. Gewoon een aanrader!


Dhr. Fuchs

De deskundigheid van Robbert Veldhuizen is werkelijk te prijzen en er is geen moeite teveel om de gerezen vragen te beantwoorden. De geboden service is fantastisch , alle hulde !!!


Dhr. van de Lagemaat

Een professioneel makelaarskantoor waarbij we een zeer prettige samenwerking hebben gehad. Dankzij de goede presentatie op funda, klantvriendelijkheid en het bord met glow in the dark effecten is ons huis goed in de markt gezet en snel verkocht. Mochten we ooit weer een huis gaan verkopen dan kiezen we zeker voor VeldhuizenKoot. Wij kunnen ook een ieder aanraden die zijn of haar huis gaat verkopen om met VeldhuizenKoot contact op te nemen.


Dhr. heer Boswijk

Kundige partij, denkt goed mee, is erg flexibel en daarom de woning enorm snel verkocht. Een aanrader!


Mevr. Annemarie van Luttikhuizen

Ko en Robert zijn een betrokken team. Zij reageren adequaat en snel op alle vragen en onzekerheden die je als verkopende partij hebt in het verkoopproces van je huis. Ook hun betrokkenheid hebben wij als zeer prettig ervaren, bv. bij de Open Huizen Dag route waar ze ons ’s ochtends vroeg belden en de hele dag betrokken en stand-by waren. Niet in de laatste plaats zijn we zeer tevreden over de snelheid waarmee ze ons huis verkocht hebben: binnen 3 weken.


Een funda gebruiker

Robert was kundig, gaf prima advies en werkte zich het vuur uit de sloffen om de woning te verkopen. Niets dan complimenten.


Dhr. heer Boswijk

Kennis van zaken, flexibel, denken mee en zijn erg actief. Nuchtere en gewoon goede makelaars. Van harte aanbevolen!


Een funda gebruiker

Zeer tevreden over de makelaar, zoekt u een goede makelaar dan is dit uw adres !! Succes met uw aan-verkoop.


Een funda gebruiker

Een makelaarskantoor waar de klant nog “koning “ is. Ze denken mee en komen met deskundig advies. Gaan van een reële marktwaarde voor je huis en gaan geen gouden bergen beloven. Ze maken waar wat ze zeggen. Kortom een zeer goed kantoor dat ik zeer zeker zou aanbevelen als je een huis wilt verkopen in de regio waar ze werken. Ko en Robert. Hartelijk bedankt. Ted en Miranka


Mevr. Hoogeveen

Wij zijn als verkoper continu op de hoogte gehouden over de status van de verkoop. Daarnaast heeft er een goede en eerlijke waardebepaling plaatsgevonden op basis van de juiste statistieken. Dit en de gelukkige omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat het huis binnen 2,5 week is verkocht. Thanks


Een funda gebruiker

VeldhuizenKoot Makelaars zijn professioneel en bieden een goede en duidelijke service. We hebben op een plezierige manier onze woning snel en naar onze wens kunnen verkopen.


Een funda gebruiker

Prima makelaar, goed contact, denkt goed mee, prettig in de omgang. Klein makelaarskantoor maar daardoor korte lijnen.


Een funda gebruiker

Binnen 3 weken verkocht in deze tijd is een mooi resultaat. Goede kennis van de plaatselijke omgeving.


Dhr. van Echtelt

Ze hebben ons vanaf het begin af aan goed geholpen in alle vraagstukken die we hadden. Half werk is er niet en duiken er echt in. Handelen pro actief en is prettig mee te werken. Contact zoeken is makkelijk en nemen de tijd voor vragen.


Dhr. van den Hoek

Ik ben erg tevreden over het meedenken van mijn makelaar. dat miste ik juist bij mijn vorige makelaar. Robert kwam met nieuwe voorstellen om te zorgen dat er toch regelmatig kijkers langs kwamen. En hij had ook begrip voor mijn situatie in deze moeilijk tijden. Ik zal Robert veldhuizen zeker aanbevelen als makelaar.


Een funda gebruiker

Ze hebben in mijn geval snel en deskundig gehandeld. Ik heb de sleutel afgegeven en ze hebben me alles uit handen genomen waardoor ik me kon concentreren op mijn werk. Daarnaast zijn ze uitermate vriendelijk en bekwaam want wisten mijn huis binnen twee weken te verkopen.


Een funda gebruiker

De makelaar verkocht de woning alsof het zijn eigen woning was… Goede service en betrokkenheid…


Mevr. Alting

Uitstekende makelaar in deze moeilijke tijd. alle vragen werden beantwoord . Top ga zo doooooooooooooooor Bedankt Hinjo


Een funda gebruiker

Makelaarkantoor Veldhuizenkoot heeft een pro-actieve houding die werd gewaardeerd door verkopers. Gezien de korte doorloop tijd van verkoop in huidige tijd zijn wij als verkopers zeer tevreden. Deze reactie kregen wij ook van kopers van ons huis; vonden makelaarskantoor Veldhuizenkoot een pro-actief kantoor tijdens onderhandelingen en afhandeling van verkoopcontract.


Dhr. Alting

Het contact met de makelaar liep perfect. Als er wat was loste de makelaar het allemaal op. Het is natuurlijk een moeilijke tijd . Super.


Een funda gebruiker

De woning is binnen een zeer korte termijn verkocht tegen goede voorwaarden en met uitstekende begeleiding vanuit de makelaar.


Een funda gebruiker

Zeer goede ervaring met VeldhuizenKoot. Korte lijnen, laagdrempelig en verstand van zaken. Ze doen absoluut hun best voor je. Destijds hebben ze mijn huis verkocht en dat is zo goed bevallen dat ik ze nu heb benaderd om als aankoopmakelaar te fungeren.


Mevr. van Os

Ko en Robert zijn zeer betrokken en houden je goed op de hoogte over de ontwikkelingen. Zeker in moeilijkere tijden waarbij de strategie nog wel eens aangepast moet worden is het van belang dat je professioneel geadviseerd word.


Een funda gebruiker

Professioneel, kundig, etc Heeft in deze moeilijke tijd bewezen vasthoudend en buitengewoon ”contact-vriendelijk” te zijn. Was altijd direct voor communicatie en overleg beschikbaar en werd continue gebriefd over bezichtigingen en mogelijkheden.


Een funda gebruiker

Makelaar heeft juiste kennis van woonwijk veldhuizen en geeft goede tips voor een goede en snelle verkoop van de woning. Makelaar reageerd snel op mail en telefoon.


Een funda gebruiker

Prima kantoor. De heren weten goed waar ze mee bezig zijn en dat resulteert in deze lastige markt in een verkoop.


Een funda gebruiker

Snel accuraat deskundig en professionele aanpak Realistisch waarderng die bijdraagt tot snelle verkoop Binnen 1 week tegen een m2 prijs die historisch Gezien hoog was. Klein kantoor die efficient je verkoop regelt.


Een funda gebruiker

Veldhuizenkoot heeft een normaal aantal woningen in haar portefeuille, hierdoor is er ruim voldoende aandacht voor zowel de verkopende partij als voor de geïnteresseerden. Door juiste marktkennis heeft Veldhuizenkoot samen met ons een reële vraagprijs bepaald waardoor de woning binnen een korte tijd verkocht werd. Ook de onderhandeling verliep naar onze wens waardoor wij een zeer goed gevoel over houden bij deze makelaar.


Een funda gebruiker

Erg prettig samenwerken met Robert Veldhuizen. Is ook aankoopmakelaar geweest van onze nieuwe woning, waar hij ook goed werk leverde.


 

 

 

Diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Verkopen Bekijk
Kopen Bekijk
Taxeren Bekijk

VeldhuizenKoot Makelaars Utrecht

VeldhuizenKoot Makelaars is actief in Utrecht, De Meern, Leidsche Rijn en omgeving. Wilt u uw huis verkopen? Neem contact op met Robert of met Ko door te bellen naar 030 236 7000 of door ons een bericht te sturen via ons contactformulier.

Snel contact met ons?