VeldhuizenKoot. Makelaar in Utrecht en omgeving. Wilt u een woning kopen? Welkom bij VeldhuizenKoot Makelaars.

Kopen

Het kopen van een woning levert voor de meeste mensen veel vragen op. Vragen waarmee VeldhuizenKoot Makelaars u graag helpt.

Wij bieden u een totaalpakket van diensten waarmee wij u als koper volledig ontzorgen en u bij wijze van spreken ‘aan de hand nemen’ bij de zoektocht naar de woning van uw dromen.

In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag wat VeldhuizenKoot Makelaars voor u kan betekenen bij de aankoop van uw woning. En welke dienstverlening u ook kiest, VeldhuizenKoot Makelaars behartigt daarbij alleen uw belang.

Een woning kopen met VeldhuizenKoot Makelaars in 7 stappen

Een woning kopen doet u in acht stappen. VeldhuizenKoot Makelaars ondersteunt u tijdens al deze stappen. Hieronder ziet u wat u per stap van ons kunt verwachten:
Stap 1: Geschikte woning zoeken
Stap 2: Bezichtiging
Stap 3: Extra onderzoek
Stap 4: Onderhandeling
Stap 5: Ondertekening koopakte
Stap 6: Uw huis financieren
Stap 7: Notaris
Stap 8: Heeft u nog vragen?

Door alle stappen van tevoren goed met u door te spreken wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk overzichtelijker. Daarbij hanteren wij vaste prijzen voor onze dienstverlening, zodat u ook op dat vlak niet voor verrassingen komt te staan.

Diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Verkopen Bekijk
Kopen Bekijk
Taxeren Bekijk

VeldhuizenKoot Makelaars Utrecht

VeldhuizenKoot Makelaars is actief in Utrecht, De Meern, Leidsche Rijn en omgeving. Wilt u uw huis verkopen? Neem contact op met Robert of met Ko door te bellen naar 030 236 7000 of door ons een bericht te sturen via ons contactformulier.

Snel contact met ons?