VeldhuizenKoot. Makelaar in Utrecht en omgeving. Uw woning verkopen? Welkom bij VeldhuizenKoot Makelaars.

Verkopen

Bij het verkopen van een woning komen vaak een hoop vragen naar voren. Vragen waarmee VeldhuizenKoot Makelaars u graag helpt.

VeldhuizenKoot Makelaars biedt u een totaalpakket van diensten waarmee wij u als verkoper volledig ontzorgen en u bij wijze van spreken ‘aan de hand nemen’ bij de verkoop van uw woning.

In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag wat VeldhuizenKoot Makelaars voor u kan  betekenen bij de verkoop van uw woning. En welke dienstverlening u ook kiest, VeldhuizenKoot Makelaars behartigt daarbij alleen uw belang.

Verkopen in 7 stappen

Een woning verkopen doet u in acht stappen. VeldhuizenKoot Makelaars ondersteunt u tijdens al deze stappen. Hieronder ziet u wat u per stap van ons kunt verwachten:

Stap 1: Vraagprijs bepalen
Stap 2: Het publiciteitsplan opstellen
Stap 3: De woning verkoopgereed maken
Stap 4: De bezichtiging
Stap 5: De onderhandelingen
Stap 6: De ondertekening van de koopakte
Stap 7: Naar de notaris
Stap 8: Heeft u nog vragen?

Door alle stappen van tevoren goed met u door te spreken wordt het verkopen van uw woning een stuk overzichtelijker. Daarbij hanteren wij vaste prijzen voor onze dienstverlening, zodat u ook op dat vlak niet voor verrassingen komt te staan.

Diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Verkopen Bekijk
Kopen Bekijk
Taxeren Bekijk

VeldhuizenKoot Makelaars Utrecht

VeldhuizenKoot Makelaars is actief in Utrecht, De Meern, Leidsche Rijn en omgeving. Wilt u uw huis verkopen? Neem contact op met Robert of met Ko door te bellen naar 030 236 7000 of door ons een bericht te sturen via ons contactformulier.

Snel contact met ons?