VeldhuizenKoot. Makelaar in Utrecht en omgeving. Wij begrijpen wat uw woning u waard is

Taxeren

Een taxatierapport geeft u een indicatie van de actuele marktwaarde van een woning. Zo’n rapport kunt u bijvoorbeeld nodig hebben om een hypotheek te krijgen bij de aankoop van een woning. De bank wil door een taxatierapport zekerheid hebben over de waarde van het onderpand (de woning) voor de hypothecaire lening.

Andere redenen voor een taxatie kunnen onder andere zijn;

  • een  verkoop en/of aankoopbeslissing,
  • een WOZ contra taxatie. Dit is een taxatie van uw woning door een onafhankelijk taxateur om te bepalen of de vastgestelde WOZ-waarde (= Waarde Onroerende Zaak) van uw woning door de gemeente wel of niet klopt),
  • een boedelscheiding
  • een aanslag successierechten.

Persoonlijke aanpak

Voordat wij een taxatierapport maken, bezoeken wij de woning en bekijken alle relevante juridische en technische aspecten. We winnen informatie in bij de eigenaar, een eventuele verkopende makelaar, maar ook bij het Kadaster, de gemeente en indien van toepassing bij de Vereniging van Eigenaren (VvE).

Neem vrijblijvend contact op.

Op basis van al deze informatie, onze marktkennis en een onderzoek naar de transactieprijzen van vergelijkbare woningen taxeren wij de woning . We kijken dus enerzijds naar het unieke aspect van de woning maar anderzijds ook naar afwerking, voorzieningen, verontreiniging, plannen van de VVE en meer.

Meer weten? Bel 030 – 236 7000 of mail ons voor een persoonlijke afspraak.

Diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Verkopen Bekijk
Kopen Bekijk
Taxeren Bekijk

VeldhuizenKoot Makelaars Utrecht

VeldhuizenKoot Makelaars is actief in Utrecht, De Meern, Leidsche Rijn en omgeving. Wilt u uw huis verkopen? Neem contact op met Robert of met Ko door te bellen naar 030 236 7000 of door ons een bericht te sturen via ons contactformulier.

Snel contact met ons?